Блог

Истории за Наградата

Светлозар Петров е новият председател на Почетния тръст на Наградата

Svetlozar Petrov_bigНа заседание на Почетния тръст на Наградата Светлозар Петров бе избран за Председател на Наградата в България. Като такъв, той ще подпомага дейностите на Фондацията и ще следи за спазване на всички международни стандарти и законови изисквания.

Светлозар е част от почетния тръст на Наградата от самото й основаване в България през 2014 г. Познава дейностите на организацията, екипа и голяма част от организациите, с които работи. Като основни приоритети си поставя да затвърди позициите на Наградата като водеща програма за личностно развитие и да подпомага екипа в постигането на целите на организацията. Интервю със Заро, в което разказва защо подкрепя Наградата, можете да прочете тук.

Всички членове на почетния тръст и екипа на Наградата пожелават успех и много успехи на Заро!

Светлозар Петров е управител на компанията за комплексни HR услуги JobTiger и един от създателите на www.jobtiger.bg – първият професионален и напълно интегриран сайт за търсене и предлагане на работа в България. Създател на „Национални дни на кариерата“- най-големият форум за студентски стажове и кариера. Спомогнал е най-много за създаването и развитието на кариерните центрове във висшите училища в България. Той е и член на настоятелството на Американския университет в България, член на настоятелството на ВТУ „Св. Св,. Кирил и Методий“, член на настоятелството на Фондация на бизнеса за образованието, един от създателите на Клуба на корпоративния дарител и член на борда на директорите на Българския дарителски форум.