Блог

Истории за Наградата

Остани (с) Наградата!

Знаете ли какво всъщност е Наградата? Международната награда на херцога на Единбург е програма за личностно развитие и постижения. Участниците в нея се състезават със самите себе си, като предизвикват собствените си убеждения за това на какво са способни и до къде най-далеч могат да стигнат. Освен всичко това, Наградата развива личности и характер, а те развиват обществото. От своя страна едно общество не може да съществува без установени законови норми и регламенти.

В този ред на мисли (думи), тези прекрасни и цветни личности, за които стана дума, притежават специфични характеристики – които закона нарича лични данни. Както може би знаете от едно известно време се говори за установяване на регулация за защита на тези данни – а именно небезизвестният GDPR. Ето защо в последно време навсякъде в интернет пространството започнаха да изскачат прозорци, които изрично молят за нашето/вашето съгласие да обработват нашите лични данни, с конкретна цел, разбира се. А под лични данни се разбира всяко едно „нещо“, което може да се идентифицира с вас (нас) като физическо лице.

За да спомагаме в развиването на личности, за нас от Наградата винаги е било важно да спазваме и уважаваме всички законови разпоредби, както и правата на всеки гражданин на ЕС и на света. Посветени на каузата за личностно развитие, винаги сме се стремяли да бъдем за пример, да бъдем коректни и да се развиваме съобразно приетите норми.
Разбира се, от особенно значение за нас е и да ви споделяме новостите, предизвикателствата и успехите на Наградата в България. С тази цел, всеки месец ние с много усърдие и старание сътворяваме бюлетина на Наградата. В него ви разказваме всички онези малки истории, които всъщност са така големи… споделяме за пътуванията ни, за младежките успехи и постигнати цели, за учениците в Свищов, които градят места за отдих покрай Дунава, за Оряхово, където младежите се учат на пчеларство, за Димитровград, където учителите приемат Наградата и като свое лично предизвикателство и инструмент за развитие, за Младежкия дом във Враца, където на прага прочиташ „че тук свършва зоната ти на комфорт и започва магията“… и още много, много други такива и различни истории.

И така, за да са в синхрон двете (новостите около GDPR-a и това да ви разказваме за Наградата) ни е необходимо вашето съгласие да получавате месечния ни бюлетин. Попълвайки тази форма, ще продължим да правим това, което обичаме – да развиваме Наградата за да стане тя достъпна за все повече млади хора в България.

http://eepurl.com/bjUTtzформа за получаване на месечен бюлетин