На тази страница ще откриете и можете да изтеглите всеки един от годишните ни отчети.

PDF

Годишен отчет 2020 г.

Тази година се фокусирахме върху търсенето на допълнителни комуникационни канали и дейности, в които да ангажираме участниците, за да намалим чувството за изолираност и тревожност в пиковете на социална изолация. Стартирахме 5 Нови инициативи и проведохме успешно 4 кампании.

Реализирахме незабравими Церемонии по награждаване в Свищов, София и Варна, като поради пандемичната обстановка проведохме допълнителни локални церемонии в Карнобат, Търговище, Несебър и Бургас, за да отпразнуваме успехите на младите хора по специален начин.

PDF

Годишен отчет 2019 г.

След одит от Международната фондация беше предоставен пълен лиценз на организацията. Разработихме механизъм за подкрепа и развитие на Лицензираните организации.. Проучвания за ефекта от Наградата бяха преведени, адаптирани и въведени.. Проведохме първата регионална церемония на ниво Бронз, домакинствана от лицензирана организация.

PDF

Годишен отчет 2018 г.

Проведохме първата церемония по награждаване на ниво Злато. Реализирахме успешна кампания по лицензиране с общо 77 кандидатствали училища, от които започнахме работа с 18 организации. Бяхме сертифицирани по ISO 9001 за обучителния курс за Лидери. Проведохме Национална церемония по награждаване на ниво Бронз и Сребро, постигнати от 125 младежи.

PDF

Годишен отчет 2017 г.

Разработихме и въведохме регионална структура – регион Варна. Лицензирахме 12 нови организации и добавихме в обхвата си 2 нови града. 118 нови Лидери преминаха обучителен курс. Проведохме Национална церемония по награждаване.

PDF

Годишен отчет 2016 г.

Работихме активно върху 2 проекта подкрепящи главно работата на Наградата за младежи със специфични нужди. Разработихме и получихме одобрение за Специален проект за развитие на Варна като Регионален център на Наградата. Започнахме работа с 12 нови Лицензирани организации и прибавихме 3 нови града към обхвата си.

Присъединихме към екипа си експерт Координатор Приключенски пътувания, с когото разработихме детайлна процедура за организиране на ПП и проведохме 13 Приключенски пътувания.