Блог

Истории за Наградата

Приключения с Наградата – вече и в Горна Оряховица и Велико Търново

Наградата ще предоставя нови възможности за личностно развитие на млади хора в Горна Оряховица и Велико Търново и приключения, които остават за цял живот!

Програмата вече е достъпна в три училища в Горна Оряховица и Велико Търново -Професионална гимназия по електротехника и електроника “М. В. Ломоносов”, Горна Оряховица, Първо основно училище “Иван Вазов” и  Природо-математическа гимназия “Васил Друмев”, Велико Търново.

Благодарение на интереса и отдадеността на директори и учители, трите училища вече са официално лицензирани от Фондацията на Наградата.

В края на м.октомври екипът на Фондацията проведе и необходимото обучение за Лидери на Наградата, в което взеха участие представители на съответните училища. В продължение на три дни беше представена Програмата, начините за работа с млади хора, ценностите и международните стандарти за работа. Преподавателите споделяха своя опит и идеи в подкрепа на подпомагането на учениците в тяхното развитие.

Училищата посрещат новата възможност с енергия и вдъхновение, за да бъдат полезни на своите възпитаници, а ние сме безкрайно щастливи, че имаме удоволствието да работим с отдадени на призванието си преподаватели и да бъдем част от пътя на младите хора към постигането на техните лични цели!