0

Лия Михалкова: „не е толкова важно да постигнеш мигновен успех, а да бъдеш постоянен и да полагаш усилия всеки ден“

Разкажи ни за теб, какъв човек си ти? – Казвам се Лия и съм на 17 години. Уча в Гимназия с преподаване на чужди  езици „Ромен Ролан“ в Стара Загора. Тази година съм в 11 клас. Бих описала [...]

0

Димитър Лазаров: “Наградата дава допълнителна мотивация и носи удовлетворение от постигната цел.”

Казвам се Димитър Лазаров на 17 години съм от София от 125 СУ „Боян Пенев“. Занимавам се с музика, свиря на китара, барабани, пея и се уча да свиря на пиано.  Искам да уча в [...]

0

„Наградата буди интереса ни към света, към общността“ – споделя Виктория Цветкова

Виктория Цветкова е участник в Наградата от ПЕГ „Йоан Екзарх“. Записва се в програмата през 2019г. на ниво Бронз. Днес продължава участието си на ниво Злато. В следващите редове [...]

0

Българка получава кралско признание

Фондация “Международна награда на херцога на Единбург” избра Румяна Ашкова, която ще бъде отличена за изключителната си подкрепа за младите хора чрез участието си в международната младежка [...]

0

Цветина Маджарова: Наградата ми помогна да навлезна в училищния живот

Разкажи ни за теб?– Аз съм Цветина на 16 години от София. Обичам да чета, да карам ски и да се разхождам в природата. Интересно ми е да следя политическите избори на различни места по [...]

0

Любомира Касабова: “Наградата показва новите хоризонти.”

Любомира Касабова е студент в Икономически университет – Варна. Включва се в Наградата на ниво Злато през първата година от следването си. Изучава успоредно две специалности – “Международен [...]

Тук може да се запишеш, ако твоето училище не е част от мрежата на Наградата в България. За целта разгледай свободните Лидери по-долу и си избери един. След това попълни и изпрати формуляра, а ние ще се свържем възможно най-бързо с теб, за да ти съобщим следващите стъпки.

Имай предвид, че като свободен участник в Наградата ще трябва да заплатиш еднократна такса за записано ниво в размер на 50 лв. В тази сума са включени твоя сертификат и значка при завършване, организирането на церемония по награждаване, организиране на приключенското пътуване, както и постоянна подкрепа и помощ от екипа на Наградата в случай на нужда.

 • Албена Славова
  Албена Славова Тренер, коуч и ментор
  Обичам да пиша и да говоря пред аудитория. Привърженик съм на учене през целия живот. Харесва ми да си поставям предизвикателства в различни области, също като участниците в наградата. Не пропускам ден, в който да не отделя време за физическа активност. Четенето не ми е хоби, а потребност, без която не мога. Страст ми е да създавам и водя тренинги и ритрийти.Майстор съм в приготвянето на сладкиши. Умея да вдъхновявам, мотивирам и подкрепям. Полезна съм в моментите, когато ти се иска да се откажеш, да отлагаш или не успяваш по време. Обичам семейството и приятелите си. Отворена за нови запознанства и приятелства.

  Прочетете още

 • Христина Танева
  Христина Танева Организатор Глобално Планиране

  Интересите ми са свързани с пътуване, четене на книги, математика, организиране на събития и пътешествия.

 • Надежда Велкова
  Надежда Велкова Специалист лекарствена безопасност в сферата на клиничните проучвания

  Моите интереси са свързани със спортове, автомобили, музика, филми.

 • Зехра Хасан
  Зехра Хасан В сферата на здравеопазването

  Интересите ми са свързани с чужди езици, история, политика, атлетика.

 • Радослава Георгиева
  Радослава Георгиева Учител, обучител, ментор и всякакви производни посветени на образованието
  Създаване на различни планове, програми, организиране на разни процеси. Танци и фолклор. Изработване на неща с ръцете си. Презентиране и водене на обучения.
 • Марина Вълкова
  Марина Вълкова Специалист маркетинг и комуникации
  Личностно развитие, йога, playback театър, театър на сетивата, организиране на събития, писане на разкази, поезия, ходене по планини и играене на настолни игри.
 • Нели Димитрова
  Нели Димитрова Управлението на проекти, по призвание учител по биология.
  Хубавите книги, контакти с млади хора, срещи с приятели, организиране на изненади. Спорт практикувам само като запалянко на най-различни дисциплини. Обичам животните, но дори повече обичам осъзнати хора, които се грижат за природата ни и вярвам, че всеки човек трябва да узрее до там в живота си.

  Прочетете още

 • Добрина Василева
  Добрина Василева Анализатор на пазари
  Обичам да чета, плувам и тичам. Обичам разходките в планината, спането на палатка и пътешествията с кемпер. Мога да бъда полезна като лидер, но и със знания в областта на ученето, мисленето, мотивацията, здраве и благополучие, както и работа с данни, изготвяне на презентации, говорене пред публика.

  Прочетете още

 • Дияна Димитрова
  Дияна Димитрова Мениджър ключови клиенти
  Обичам да готвя и да експериментирам с нови рецепти. Почитател съм на търсенето на здравословен начин на живот в различните му аспекти (не само храна и спорт). От две години и половина се занимавам с кондиционни тренировки и мобилност. Като повечето хора и аз обичам да чета – напоследък главно на теми психология, здравословен живот, бизнес и продажби и разбира се фентъзи/романи за разпускане. Харесвам животните и имам куче, с което се обучаваме взаимно. Харесва ми да гледам филми, особено актуалните в последно време за супергерои. Обичам да пътувам и да посещавам нетуристически места и улички.

  Прочетете още

Формуляр за записване за участие в “Международната награда на херцога на Единбург”

Ако вашето училище е част от мрежата на Наградата, запишете се директно, като говорите с координатора.
Ще е супер ако ни разкажеш и откъде знаеш за Наградата
Може да избереш Лидер от падащото меню и ние ще те свържем с него, ако в момента приема нови участници. Ако не - ще намерим друг подходящ за теб Лидер.