Блог

Истории за Наградата

Пролетна вълна Лидери на Наградата

На 25-ти и 26-ти април отново си спретнахме един динамичен и интересен уикенд, изпълнен с учене и преживяване на Наградата.

Поредният обучителен курс за Лидери в Наградата се проведе в София. Наши любезни домакини бяха Франчайзинг.бг, които ни предоставиха изцяло и безвъзмездно своя уютен офис, за да го претворим за 2 дни в цветна и разчупена среда за учене. Май се бяха погрижили и за доброто време навън, защото слънцето се усмихваше на нашия ентусиазъм през цялото време. обучение-за-лидери-април-2015

Хубавото време обаче не успя да изкуши нашите 12 нови Лидери и те се потопиха изцяло в обучителния курс, за да разберат повече за Наградата, как функционира и защо ролята на Лидер в програмата е от основополагащо значение за успеха и преживяването на участниците.

За наше удоволствие някои от участниците в обучението представляваха вече лицензирани Оператори на Наградата, които искат да разширят капацитета си за работа с участници като обучат още Лидери. Други пък бяха от нови лицензирани организации и имаха възможност да се запознаят много по-детайлно с принципите на Наградата. За първи път обучихме и Лидери от бизнес организация – Boulderland, които ще привнесат допълнителна добавена стойност на услугите и продуктите, които предлагат, като подпомагат личностното развитие на младите хора.

обучение-за-лидери-април-2015

Пожелаваме успех на новите 12 Лидери на Наградата от 6 организации, които ще подпомагат младите хора да се развиват и да постигат своите цели! Надяваме се, че ще работят със същите хъс, ентусиазъм и въображение, които демонстрираха по време на обучението.