Блог

Истории за Наградата

Наградата дава възможност на младите хора в България да се развиват, споделя Даниел Лидиянов

Млад, амбициозен, желаещ да се развива в България човек, който се занимава главно с уеб програмиране в сферата на IT. Свири на китара и прави фокуси с карти. Не харесва оправданията и лъжите. Живее на принципа – “Има ли желание, има и начин”.

 
1.Какво те вдъхнови, за да помагаш на Наградата със своите умения?

Вдъхновило ме е на първо място това, че дава възможност на младите хора в България да се развиват, усъвършенстват и научат. Аз съм “За” всяка една подобна инициатива, която показва как и защо можем да бъдем по-полезни, както на другите, така и на себе си. На второ място е личностното развитие, като Наградата ми дава тази възможност.

 

2.Какво според теб Наградата дава на младите хора?

Вдъхновение!

 

3. Какво получи за себе си до този момент, помагайки на Наградата да се развива в България?

Какво съм получил ли? Получих това да си дам сметка на какво бихме били способни да дадем от себе си, за да помогнем, дали било на себе си или някого другиму. Неща като време и пари не могат да бъдат оправдание за подобно нещо. Това ни учи точно как да използваме времето си пълноценно и как за минималното да дадем максимално.

 

4. Мислиш ли, и ако да, защо трябва хората да се ангажират да развиваме тази инициатива (Независимо по какъв начин)?

Смятам, че това е нещо уникално, което трябва да подтиква по-често в България да имаме подобни инициативи. И това ще стане, когато покажем, че имаме интерес към това. Радвам се, че съм част от Наградата и призовавам всички да изпитат удоволствието от това, през което ще минат по време на Наградата.