Блог

Истории за Наградата

НАГРАДАТА ЗА БИЗНЕСА

Каква би била най-желаната и търсена от бизнеса награда?

Добри финансови резултати, развитие, щастливи клиенти, мотивирани служители, печалба?

Или всичко от изброеното!?

И ако попитаме бизнеса кое е онова нещо, без което няма как да се случат или получат гореизброените, те ще ни отговорят – хората!

Хората, като техни служители, като техни клиенти, потребители, партньори, съмишленици…

Бизнес организациите в България, все по-често търсят начини как да достигнат, инвестират и подкрепят младите хора в страната. Все по-често ще видите изпълнителни директори и хора на ръководни позиции в големи международни компании, които правят презентации, менторстват или посещават събития, предназначени за млади хора. Все по-често компаниите търсят решения на свои проблеми, казуси и/или предизвикателства сред студенти и ученици. Тази осъзнатост и непринуденост е колкото естествена, толкова и логична и планирана. Все пак те, много добре знаят, че това са бъдещите служители, клиенти и партньори на техните компании.

Бизнесът подкрепя и Наградата, не защото иска да го впише в годишния си доклад за корпоративна социална отговорност, не защото ще сложим логото им на страницата ни, не и защото търсят нещо в замяна тук и сега.

През 2015 година, компании като Walltopia, Job Tiger, Technologica, Konika Minolta, Unicredit BulBank направиха така, че Наградата да е възможна за все повече млади хора в България!

Няма как да отречем, че без помощта и подкрепата им Наградата нямаше да е това, което е, както в международен, така и в национален план. С тяхна помощ разказахме за Наградата на все повече и повече млади хора в страната, лицензирахме 13 нови училища, в Наградата се включиха над 150 младежи от цялата страна, а 25 от тях постигнаха и своето Бронзово ниво. С подкрепата и съдействието на бизнеса, Наградата става все по разпозната и желана от младите хора, които искат и търсят своето личностно развитие, учат се как да си поставят лични цели, как да бъдат постоянни и как да постигат и празнуват успехите си!

Защо искаме бизнесът да е неизменна част от Наградата?

Силно вярваме, че младежите постигнали своята Наградата изграждат важни качества и умения, които ги правят по-осъзнати, отговорни и успешни хора – бъдещи служители, клиенти, съмишленици и партньори на бизнеса. Това са хората, които след няколко години ще бъдат тези, които ще вземат решения, ще работят в екип, ще търсят промяна и по-ефективни алтернативи, за да направят общността, в която живеят, по-добра и устойчива, за да решат глобалните предизвикателства пред които сме изправени днес.

Не, не мислим, че бизнесът дарява, силно вярваме, че той инвестира! И тази инвестиция е в Младите хора, в това те бъдат осъзнати и отговорни за постъпките си, в това да променят и сътворяват среда, в която да бъдат успешни и щастливи!

Каква по-голяма Наградата от това!