Блог

Истории за Наградата

“Наградата е чудесен начин да станеш по-отговорен, да планираш и да се впуснеш в дейности, които ще те развият като умения и като личност”, сподели пред нас Ирина Станева, приятел на Наградата

1. Разкажете (в няколко изречения) за себе си и за компанията, в която работите?

Казвам се Ирина Станева. Много социален човек съм, обичам да съм сред интересни и активни хора и да правим неща заедно. От три години вече се занимавам с инвестициите на “Уолтопия”, най-големият производител на изкуствени катерачни стени в света. В нашата корпоративна култура много се ценят желанието за развитие, активността и чувството за отговорност, все качества, които срещам в хората, покрай Наградата.

2. Защо подкрепяте Наградата?

За Наградата знам благодарение на нашия управител Ивайло Пенчев, който е един от основателите й в България. Подкрепям я, заради смилената програма, която предлага и заради екипа, който има волята да помага с усмивка на хората, около тях да се развиват. Много е зареждащо да видиш удовлетворението на завършилите участници. Те са щастливи, че са постигнали нещо важно и хубаво, че са си заслужили Наградата.

3. Защо смятате, че Наградата е полезна за младите хора?

Тя е чудесен начин да станеш по-отговорен, да планираш и да се впуснеш в дейности, които ще те развият като умения и като личност. Последните години стана модерно много младежи да участват в семинари, уъркшопи, клубове по лидерство и личностно развитие, в които няма конкретна цел и посока. За мен Наградата е точно обратното – доказана програма, която помага на младежите да се фокусират върху цели, по които да работят поне половин година, да положат усилия, за да постигнат набелязаното.

4. Коя за вас е най-голямата награда (в личен и в професионален план)?

Най-голямата награда са хубавите хора, с които съм обградена, емоциите, които те ми носят, идеите, в които ме въвличат. Разбира се, когато не си лазим по нервите, ха-ха. През останалото време е чудесно да знаеш, че имаш истински смислени приятели и колеги, благодарение на които си по-доволен от живота!

5. Пожелайте нещо на Наградата?

Пожелавам на Наградата да се разкрие на повече отговорни и будни млади хора, които искат да растат и да се развиват заедно с нея!