Блог

Истории за Наградата

“Научих се да се справям в трудните моменти, да помагам на другите хора и че с труд и усилия всичко се постига”, разказва ни Никол, носител на Бронзово ниво в Наградата

Казвам се Никол Атанасова. На 14 години съм от гр. Горна Оряховица и уча в Природо-математическа гимназия “Васил Друмев” във Велико Търново.

1. Кой е най-интересният човек, с който се запозна покрай Наградата?

Най-интересният човек, с когото се запознах покрай Наградата е моят лидер г-жа Антоанета Баланова, която чувствам като приятелка, на която мога да споделям и да й имам доверие.

2. Три неща, които научи за себе си?

Научих се да се справям в трудните моменти, също така, че с труд и усилия всичко се постига. Научих се и да помагам на другите хора.

3. Кое е най-интересното нещо, което ти се случи?

 Най-интересното нещо, което ми се случи е приключенското пътуване. Там се забавлявах страшно много.

4. Какво си взе от всяка от дейностите, които правеше?

От Физическата активност разбрах, че ако искаш да си добър в нещо, трябва да не се отказваш и да бъдеш постоянен. От Уменията научих, че ако искаш нещо, намираш начин да го направиш. А от Доброволчеството – че когато помагаш на някого, помагаш и на себе си, защото едно от най-хубавите неща е да видиш усмивката на някого и да знаеш, че причината за нея си ти.

5. Кой е моментът, който ще помниш дълго време?

Моментът, който ще помня дълго време е награждаването, защото емоцията е голяма. Чувството да излезеш да говориш пред толкова хора и връчването на самата Награда, е уникално!