Блог

Истории за Наградата

“В Наградата научих за себе си, че успех се постига с много труд, упоритост и постоянство”, ни разказа Елизабет, носител на Бронзово ниво в Наградата

Аз съм Елизабет Радкова на 18 години. Интересувам се от моден дизайн и имам голяма амбиция да се развивам в тази област и за напред. Участвам в различни проекти и организации за младежи, свързани с личностно развитие.

1. Кой е най-интересният човек, с който се запозна покрай Наградата?

Най-интересният човек, с който имах възможност да се запозная, беше менторката ми по моден дизайн – Миглена Каканашева. Изключително умна, красива и талантлива личност. Тя е пример за успешна жена.

2. Три неща, които научи за себе си?

Научих за себе си, че успех се постига с много труд, упоритост и постоянство. Няма невъзможни неща, всичко се опира до желанието ти за успех. Научих се да бъда по-уверена в себе си.

3. Кое е най-интересното нещо, което ти се случи?

За мен най-емоционалният и най-интересният период беше по време на приключенското пътуване, което се проведе в с.Гудевица, Родопите. Приказно място, запознах се с прекрасни млади хора. Имаше много забавни и много трудни моменти, незабравимо изживяване.

4. Какво си взе от всяка от дейностите, които правеше?

От Уменията се научих да създавам сама дрехи и да правя по-хубави скици. От Доброволчеството се научих да работя в екип и да бъда по-ангажирана и отговорна. От направлението Физическа активност се научих да бъда постоянна и по-издържлива.

5. Кой е моментът, който ще помниш дълго време?

 

Момента, който няма да забравя, е когато облякох завършена първата си рокля по мой дизайн. Създадох я през лятото в Италия и се чувствах невероятно. След нея последваха и други модели.