Блог

Истории за Наградата

“За себе си научих, че мога да обръщам по-голямо внимание на доброволчески идеи и това ми носи удовлетворение”, сподели пред нас Йордан, носител на Бронзово ниво

Аз съм Йордан Бораджиев от Горна Оряховица. На 19 години съм и уча “Икономика и бизнес” в УНСС в София. Тренирам хандбал от 12 години, а през свободното си време обичам да чета.

1. Кой е най-интересният човек, с който се запозна покрай Наградата?

Всички участници и ментори ми бяха познати от преди, но преминавайки през етапите от Наградата заедно, разбрах интересни черти за всеки от тях.

2. Три неща, които научи за себе си?

За себе си научих, че мога да обръщам по-голямо внимание на доброволчески идеи и това ми носи удовлетворение. Също така разбрах, че трябва да бъдеш целеустремен и нещата, които си си възложил като задачи, рано или късно ще се сбъднат.

3. Кое е най-интересното нещо, което ти се случи?

Най-интересното от всичко за мен беше приключенското пътуване, на което много се забавлявахме.

4. Какво си взе от всяка от дейностите, които правеше?

От всяка дейност, през която преминах по време на Наградата, успях да разбера неща за мен, които не съм знаел до тогава и които ще ми помогнат за личностното ми развитие за в бъдеще.

5. Кой е моментът, който ще помниш дълго време?

Няма да забравя момента от приключенското пътуване, когато всички се бяхме събрали около огъня привечер и си говорехме за бъдещите ни идеи и за живота като цяло.