Блог

Истории за Наградата

“Научих, че мога да съм много по-уверена в себе си и по-постоянна, отколкото съм смятала”, сподели Мирослава, носител на Бронзово ниво

Казвам се Мирослава Атанасова и съм на 18 години. Имам желание да се развивам в сферата с организиране на събития. Когато поискам нещо съм много инатлива, докато не се получи.

1. Кой е най-интересният човек, с който се запозна покрай Наградата?

Не мога да определя, кой е бил най-интересният човек за мен, покрай Наградата, тъй като се запознах с много млади хора, които са уникални по свой начин.

2. Три неща, които научи за себе си?

Научих, че мога да съм много по-уверена в себе си и по-постоянна, отколкото съм смятала. Научих, че с тези две качества мога да постигна всичко.

3. Кое е най-интересното нещо, което ти се случи?

Най-интересното нещо, което ми се случи беше по време на приключенското пътуване. Имаше, както и трудни  моменти, така и забавни. Преживяване, което няма да се забрави!

4. Какво си взе от всяка от дейностите, които правеше?

От Уменията научих много неща, свързани с организиране на събития. От Доброволчеството научих, че трябва да съм по-отговорна и по-постоянна в действията си. От Физическата активност научих да съм по-издръжлива.

5. Кой е моментът, който ще помниш дълго време?

Момента, в който бях постигнала целите си и видях, че съм на 100% в системата. Тогава разбрах, че е нужно понякога малко повече време, за да постигна желаното.