Блог

Истории за Наградата

Истроии на участници: Христос Тодоров

Христос Тодоров е на 17 години. Включва се в Наградата през есента на 2015-та и успешно завършва всичките си направления до лятото на 2016-та. Христос е възпитаник на ВУИ “Ангел Узунов” в гр. Ракитово. Благодарение на подкрепата на директора на училището, възпитателите и учителите, както и на лидера си, той успява да се справи с предизвикателствата.

Христос обича да рисува и мечтае да стане моден дизайнер. В направление “умения” той се научава да рисува мандали, а като доброволец помага за ремонтите в училището и общежитието и винаги се включва във всички инициативи. От скоро той е и един от журналистите на училищният вестник. Представя се успешно и на приключенското пътуване, което участниците в Наградата от Ракитово направиха през юни. Христос е един от шестимата от училището успешно завършили ниво Бронз през 2016 г. Сега той продължава на ниво Сребро.

Христос иска да мине през всички нива на Наградата и след това да стане лидер. За него Наградата е нещо много специално. Тя му дава  увереността, че няма невъзможни неща. Тя е знанието как да извърви пътя си – чрез малки крачки, с ясни цели и срокове, с постоянство и упоритост. Христос е мечтател, който благодарение на Наградата успява да превръща мечтите си в цели.