Блог

Истории за Наградата

”Когато човек знае своето защо, може да понесе всяко едно как.”

Вижте до какви изводи достигна Елена по време на Брозновото й ниво в Наградата.

Елена Иванова е участник на ниво Бронз и е родом от Първомай. В Наградата се включва, благодарение на Лидер, който е родом от града, в който живее, и се вижда с нея когато има възможност. В направлението умения тя си поставя цел: “да вземa шофьорска книжка и да се чувствам уверена в карането си!”. И разбира се сега е уверен и щастлив шофьор. В Доброволчеството си пък решава да участва в дейностите на студентската неправителствена организация в университета си (АСМБ), където е част от 12 събития, а самата тя организира 2.

На въпроса кой е най-интересният човек, с който се е запознала по време на участието си в Наградата, тя споделя: “Запознах се с много интересни хора, но най – интересни за мен са хората, имащи лидерски качества, съчетани с любов и милосърдие.”

Всичко, което мога да постигна, зависи единствено и само от мен, аз съм човекът, умеещ  да направи избора, да избере настроението и действието си спрямо неща, които не може да промени. Научих се да бъда приятел, да давам и правя всичко с любов и желание, научих се да съм добър човек. Избирам този цитат от Ницше да е на първа позиция, защото той  сам по себе си говори много ”Когато човек знае своето защо, може да понесе всяко едно как”.

Искате Вие или Вашите ученици да могат да се възползват от програмата на Награда? 

Научете повече!