Как да започна ?

Всеки младеж на възраст между 14 и 24 години може да се включи в Наградата и да стане носител на Бронзово, Сребърно или Златно ниво в нея.
В Наградата е важно какви лични предизвикателства ще си постави всеки младеж. Тя не е съревнование и състезание с останалите. Няма и квоти, които ако се запълнят, не може да бъде връчена.

За да се включиш в Наградата не е нужно да си добър в определена област. Всеки младеж решава сам как ще се развива в програмата и какви ще са резултатите след определен период от време.

За да се запишеш като участник трябва да се свържеш с лицензиран оператор в Наградата.
Списък с тях може да намериш тук. Ако не намериш своята организация в списъка, можеш да ни пишеш на имейл: home@intaward-bg.org

След като си се свързал с Лицензиран оператор на Наградата, следва да се срещнеш с твоя Лидер в Наградата. Това е обучен и сертифициран младежки работник, учител или служител, който ще е твой наставник. Като такъв ще ти дава съвети, ще те насърчава и подкрепя през целия период на програмата.

Предстои ти да направиш първата си среща с него, в която той ще ти разкаже за Наградата, ще ти помогне да си избереш направления и да си поставиш цели.
А след това… едно вълнуващо и незабравимо приключение, където главният герой и пишещият сценария си именно ТИ!