Щастливи и горди сме да споделим, че по време на тазгодишния сезон на Приключенските пътувания Наградата откри нов съмишленик и партньор в лицето на Decathlon – Bulgaria.

Decathlon е най-голямата компания за спортни стоки в света с над 1 600 магазина в 57 държави. В България отваря врати през 2013 година в град София и от самото начало до днес се стреми да осигури възможност на колкото е възможно повече хора да опознаят удоволствието и ползите от спорта.  

Като наш ексклузивен партньор Decathlon помага на участниците в Наградата да развият откривателския си дух, като им осигурява необходимата екипировка за провеждането на безопасно и комфортно приключение сред природата. Младите хора често определят приключенското пътуване като най-значимото си преживяване по време на участието в програмата. Успешните му подготовка и провеждане са приоритет за нас, за да създадем едно уникално, предизвикателно и паметно преживяване. 

decathlon

“Мисията на Декатлон винаги е била да правим удоволствието и ползите от спорта достъпни за възможно най-много хора. За нас е чест да подпомогнем каузата на “Приключенските пътувания на Наградата” и сме сигурни, че заедно ще събудим откривателския дух и жажда за пътешествия у младите участници.” – споделят от Decathlon.

Вярваме, че резултатите от това сътрудничество ще бъдат още по-осезаеми и в бъдеще, защото освен  усещане за постижение и удовлетворение чрез преодоляване на предизвикателства и учене чрез преживяване младите хора се нуждаят и от добри примери. Именно в лицето на Decathlon ние срещаме надежден партньор, който споделя ценностите, в които вярва и които възпитава програмата ни. През своята дългогодишна история на глобалния пазар, Decathlon оценява високо екипната работа, лидерските умения, вниманието към детайла, както и грижата за околната среда, които са само част от предимствата на Приключенското пътуване в Наградата.

Благодарим на
Decathlon за доверието и подкрепата, за да продължаваме да вярваме в развитието на безкрайния потенциал на младите хора, техните успехи и да създаваме заедно добри примери!

Препоръчани статии